“Wij wilden iets anders, maar wisten niet wat precies. Hann heeft ons alle zorgen uit handen genomen, ook en vooral praktisch. Wij hoefden enkel maar te kiezen uit een zorgvuldige selectie, zij volgde alles voor ons op, tot de finish!”

Gezinswoning Waregem

Kleine kinderen worden groter en smaken van grote mensen evolueren.

Samengevat was dat de insteek van deze opdracht, de speelhoek van de kinderen werd daar al een tijdje niet meer voor gebruikt en de zithoek mocht een maatje groter worden, zodat het hele gezin gezellig samen van een avondje tv-kijken kan genieten.

De speelhoek van de kinderen werd aldus omgetoverd in een fijne ontspanningsruimte voor de ouders (en later wellicht ook weer van de kinderen…). Wij tekenden een barmeubel uit dat massieve eik combineert met blank gelakt staal. De hoge barstoelen met frisse bekleding geven een stijlvolle toets aan het geheel, de speelse combinatie van hanglampen zorgt voor extra veel sfeer.

In de zitruimte was sowieso al plaats genoeg, het meubilair mocht dan ook een maatje groeien om alle gezinsleden hun plekje te gunnen. De mooie vloer in Belgische blauwe hardsteen werd voorzien van een warm aanvoelend wollen vloerkleed in een contrasterende kleur. De ruime salontafel met extra dik eiken tafelblad vindt prima haar plaats in deze ruime woonkamer. Voor de raamdecoratie werd zorgvuldig een passende stof uitgekozen, wat zorgt voor extra sfeer en gezelligheid.

© Copyright - Hann Boury