OP EN TOP BELGISCH !

Businesslounge Private & Wealth Management Belfius ~ RSCA

In navolging van onze update van de businessloge van Belfius Wealth Management werden we gevraagd om ook de Belfius Lounge een nieuwe look te geven. Deze ruimte dient voor de ontvangst van klanten en relaties, voor en na de voetbalmatch. Een ideale ruimte ook voor een meet and great met de spelers.

Deze ontvangstruimte is in belangrijke mate gevormd rond de ingewerkte bar, waar de genodigden gezellig kunnen genieten van een drankje en met elkaar kunnen kennismaken.

Om de stijl van het huis ook hier eer aan te doen werd opnieuw subtiel gebruik gemaakt van de nodige kleuraccenten en grafische elementen conform de Corporate Standaarden van de opdrachtgever.

de room divider met lamellen in naturel hout schept de juiste sfeer en geeft duidelijk het privaat karakter van de ruimte aan, zonder deze helemaal af te sluiten.

Om optimaal te voldoen aan de wensen van de klant werd ook hier het nodige maatwerk gerealiseerd, uitgevoerd in naturel hout, afgewisseld met witte tinten. Het donkere meubilair geeft het geheel een stijlvolle toets. Het dynamische logo van Belfius Wealth Management werd door onze partner Reflecta Graphics als het ware ‘versnipperd’  en op creatieve wijze en subtiel verwerkt in de wandbekleding. De nis in de zijwand werd voorzien van een passend rood kleuraccent voor de zitbekleding.
De lichtstudie gaf aan waar extra lichtaccenten dienden te worden aangebracht voor een heldere invulling van de hele ruimte, zonder hinderlijke schaduwen.

© Copyright - Hann Boury