Businessloge StarFactory  –  RSCA

Soms krijgen we heel bijzondere opdrachten, zo ook in het geval van het herinrichten van de businessloge van StarFactory, een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het behartigen van de professionele belangen van topvoetballers.

Het management van StarFactory koos voor een opfrisbeurt van hun persoonlijke ontvangstruimte in het voetbalstadion van topclub RSC Anderlecht.

Uiteraard dienden een aantal voorwaarden te worden vervuld, zoals respect voor de Corporate Identity van de opdrachtgever, die zich vooral uit in de kleurstelling. Ook wilde men graag een gepaste slogan integreren in het geheel, dat vooral ruim en lichtrijk diende aan te voelen.

Gelet op de eerder beperkte beschikbare ruimte in de loge is het erg belangrijk om bij de keuze van meubilair rekening te houden met de bewegingsruimte van de gasten. Om die reden kozen we o.m. voor een ovale eet- en vergadertafel, alsook bijpassende stoelen die een maximale bewegingsvrijheid gunnen aan de genodigden. De kleurstelling is volledig in lijn van de huisstijl van StarFactory en draagt bij aan een lichtrijk en dus ruim aanvoelend interieur.

De ruimte werd in helder wit geschilderd en ook de verlichting volgt diezelfde trend. Voor de vloerbekleding opteerden we voor een topkwaliteit laminaatparket, die voor een warme en klassevolle sfeer zorgt.

Onze partner Reflecta Graphics maakte het geheel af, door o.m. de bedrijfsslogan op een wand aan te brengen in reliëfletters, alsook de business seats te vorzien van het logo van StarFactory, wat een gepast cachet geeft aan het geheel.

© Copyright - Hann Boury