Een unieke Bistro in het Regenboogstadion, thuisbasis van voetbalclub Essevee Zulte-Waregem

Bistro Berto Waregem

Bij de vernieuwing en uitbreiding van het Regenboogstadion in Waregem, de thuisbasis van eersteklasser Essevee Zulte-Waregem, kwam men op het idee om een trendy restaurant in te richten in één van de tribunevleugels. Door het panoramisch zicht op het speelterrein is dit een unieke plek om te komen lunchen of dineren.

De uitdaging was niet min: ondanks de industriële afwerking van het gebouw en een vrij strakke en moderne stijlkeuze wou men toch een warme sfeer bij Bistro Berto. Hann opteerde voor een warm kleurenpallet en gebruik van natuurlijke materialen. Zo werden de tafelbladen en vloerbedekking in hout uitgevoerd om de juiste sfeer te scheppen, in combinatie met een optimale gebruiksvriendelijkheid.

Om de gasten voldoende comfort te kunnen bieden werd gekozen voor een innovatieve en tegelijk decoratieve oplossing. Het behang waarmee een aantal muren van Bistro Berto zijn gedecoreerd heeft akoestisch dempende eigenschappen, waardoor storende omgevingsgeluiden efficiënt worden weggefilterd.

Zowel vanuit de Bistro als vanop het sfeervolle terras, kan je genieten van het prachtige en unieke uitzicht op het speelveld van Essevee. Hou je meer van een rustige babbel? Ook daar is aan gedacht, met de inrichting van een gezellige loungebar.

© Copyright - Hann Boury