“Mijn interieurcreaties stralen een harmonie uit die u laat thuiskomen in uw huis.”

Over Hann

Hann Boury is een schoolvoorbeeld van een selfmade creatieve onderneemster. Haar passie voor mooie en evenwichtige vormgeving en haar neus voor nieuwe trends zorgen ervoor dat ze van elk interieur een echte thuis maakt. In haar zoektocht naar stijl is ze erop gericht om bestaande en nieuwe stijlen met elkaar te verzoenen, steeds met de focus op fijne harmonie in de elementen van ons dagelijks leven. Haar interieurcreaties laten u thuiskomen in uw huis.

Inmiddels zijn haar creaties ook bij ondernemers ontdekt. Zo werden reeds enkele restaurants door Hann van een vernieuwend en functioneel interieur voorzien, alsook kantoren en voetballoges onder handen genomen!

Hann zorgt niet enkel voor een mooi ontwerp, zij werkt ook de plannen uit, spreekt mogelijke uitvoerders aan, vergelijkt offertes en geeft advies bij de keuzes die moeten worden gemaakt. Tijdens de uitvoering komt ze de werf van nabij opvolgen, verzorgt ze de coördinatie van de verschillende uitvoerders en waakt ze over de juiste nazorg.

Een interieur waarin u zich helemaal thuis voelt?

Het kàn, met Hann!

© Copyright - Hann Boury